Kaivuu- ja pihatyöt Hämeessä ja Uudellamaalla

Hämeen Puhallus & Saneeraus hoitaa tarkasti ja tehokkaasti monipuoliset maanrakennustyöt pihan muokkauksesta omakotitalon pohjatöihin, 5t:lla Yanmar Vio 57 kaivinkoneella. Palveluitamme hyödyntävät yksityisasiakkaat, taloyhtiöt sekä rakennusliikkeet Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *

Pihatyöt

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset kaivinkoneella toteuttavat pihatyöt. Toteutamme ketterästi esimerkiksi asfalttipohjat ja nurmitukset sekä muut pihan muokkaukset, kuten suuremmat kukkapengerrykset ja tasoitustyöt.

Salaojitus

Toimivan salaojituksen tärkein tehtävä on pitää rakennuksen perustukset ja sokkeli kuivana sekä hengittävänä. Ammattitaidolla tehdyt salaojat estävät kosteuden pääsyn rakennukseen ja ennaltaehkäisevät rakenteiden vaurioitumista ja erilaisten mikrobikasvustojen syntymistä. Jätä siis salaojat ammattilaisten huoleksi – me toteutamme asiantuntevasti niin vanhojen kohteiden salaojaremontit kuin uudiskohteidenkin salaojitukset.

Muut kaivuutyöt

Millaisia maanrakennuspalveluita sitä tarvitset? Olipa kyseessä sitten kaapeleiden kaivaminen, liittymistyöt tai jokin muu kaivinkonetyö, älä epäröi pyytää tarjousta!

Kaivuu- ja pihatyöt myös rahoituksella

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy ja OP tarjoavat rahoituksen kohteesi kaivuu- ja pihatöihin.