Suurtehoimurointi Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla

Suurtehoimurilla poistetaan tehokkaasti erilaiset rakennuseristeet, maa-ainekset ja purkujätteet. Kauttamme suurtehoimurointi omalla kalustolla Kanta-Hämeen, Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla. 

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *

Suurtehoimuri eristeiden poistoon ja purkutyömaille

Suurtehoimuri soveltuu erinomaisesti erilaisille rakennustyömaille. Suurtehoimurilla voidaan esimerkiksi poistaa turvallisesti ja nopeasti erilaiset puhallusvillat ja purut rakennusten ylä- ja alapohjista ennen uusien eristeiden puhaltamista. Suurtehoimuria voidaan hyödyntää myös purkutyömailla asentamalla imuri esimerkiksi kylpyhuoneremontissa käytettävään murskaimeen. Tällä tavoin suurtehoimurilla voidaan kätevästi imeä rakennusjäte suoraan säiliöön levittämättä likaa ja rakennuspölyä ympäristöön.

Suurtehoimurointi

Yläpohjan vanhat eristeet voidaan nopeasti ja tehokkaasti poistaa suurtehoimurilla

Suurtehoimuroinnin avulla yläpohjarakenteista voidaan poistaa kastuneet, painuneet tai muutoin käyttöikänsä päässä olevat lämmöneristeet. Suurtehoimurointi on pölytön ja selkää säästävä ratkaisu, kun lämmöneristeistä (puru, hiekka, turve, puhallusvilla yms.) halutaan eroon. Me hoidamme työn omalla kalustolla, “avaimet käteen” periaatteella – luotettavasti ja varmasti.

Suurtehoimuri alapohjan saneerauksessa

Suurtehoimuri soveltuu hyvin myös talojen alapohjien saneeraukseen. Rakennusten alla on usein huonoa maa-ainesta, joka aiheuttaa kapillaarista kosteutta alapohjaan. Kosteus ja pohjan alla oleva jäte voivat aiheuttaa talon rakenteisiin vakavia kosteus- ja homeongelmia, jotka lisäävät myös sisäilmaongelmien riskiä. Vanha maa-aines voidaan kuitenkin poistaa nopeasti ja vaivattomasti tehokkaan suurtehoimurin avulla. Tällä tavoin voidaan estää maapohjasta nousevan kosteuden syntyminen ja asentaa esimerkiksi suodatinkangas sekä lecasora suurtehoimurilla poistetun huonon maa-aineksen tilalle. 

Suurtehoimuroinnit myös rahoituksella

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy ja OP tarjoavat rahoituksen suurtehoimurointiin.