Uudis- ja saneerausrakentamisen palveluita Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla

Palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä uudis- ja korjausrakentamisessa Kanta-Hämeen alueella ja tarvittaessa myös Uudellamaalla. Toteutamme sekä pienemmät huoneistosaneeraukset yksityisasiakkaiden toiveiden mukaan että suuret projektit esimerkiksi rakennusliikkeiden aliurakointina. Teemme jatkuvasti yhteistyötä myös tunnettujen talotehtaiden kanssa. Niin pienet kuin suuret ja vaativatkin projektit viedään aina loppuun täsmällisesti aikataulusta ja sovituista hinnoista kiinni pitäen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *

Kaikenkokoiset saneeraukset asiakkaan tarpeiden mukaan, myös avaimet käteenperiaatteella

Saneeraamme mielellämme kaikenlaisia kohteita: pientaloja, kesämökkejä sekä rivi- ja kerrostalohuoneistoja. Teemme työt asiakkaan toiveiden sekä kohteen kunnon vaatimien tarpeiden mukaan niin sisältä kuin ulkoakin.

Toteutamme kokonaisvaltaiset keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit sekä pienemmät pintaremontit, kuten maalaukset ja lattioiden uusimiset. Teemme tarvittaessa myös esimerkiksi julkisivusaneeraukset maalauksista panelointeihin. Panostamme jokaisessa projektissamme viimeisteltyyn työnjälkeen, myös kaikista pienimmissä yksityiskohdissa, jotta asiakas voisi olla lopputulokseen sataprosenttisesti tyytyväinen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Tarjoammekin rakennus- ja saneerauskohteisiimme myös luotettavat LVI-asennukset ja -korjaukset. Kun tilaat remontin meiltä, saat kaikki tarvittavat palvelut helposti saman katon alta. Tutustu LVI-palveluihimme täältä.

Toteuttamiamme kohteita

Uudisrakentamista ulkorakennuksista pientalorakentamisen tarpeisiin

Teemme uudisrakentamista pientalorakentamisen tarpeisiin. Toteutamme rakentamista sekä yksityisasiakkaille että esimerkiksi yhteistyössä talotehtaiden kanssa. Rakennamme osaavasti niin ulkovarastot, autokatokset ja muut piharakennukset kuin terassitkin.

Rakentamisen sertifikaatti

Sertifikaattinumero: C-26530-23-21
Aidon osaajan tunnistaa Rakentamisen sertifikaatista. Sertifikaatin myöntää Eurofins Expert Services Oy.

Yhteistyökumppanimme teräsrakentamisessa

Hämeen Koneistus & Kunnossapito

Rakennus- ja remontointityön loppusiivoukset yhteistyökumppaniltamme

Hämeen koti- ja siivouspalvelu

Rahoituksella kohteesi kuntoon

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy ja OP tarjoavat rahoituksen kohteesi perusparannukseen joustavalla takaisinmaksuajalla.