Puhallusvillan asennukset asiantuntevasti ja kattavasti Etelä-Suomen alueella 

Hämeen Puhallus & Saneeraus on erikoistunut puhallusvillojen asentamiseen. Asennamme kokemuksen tuomalla varmuudella puhallusvillat niin uudis- kuin korjausrakentamisen tarpeisiin sekä lisäeristyskohteisiin. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä, ja olemme luotettava kumppani myös aliurakointiin.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *

Puhallusvillojen tuotevalikoima

Isover Insulsafe

Olemme yksi Isoverin valtuuttamista puhallusurakoitsijoista. Asennamme kohteisiimme lämmöneristykseen tarkoitettua ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa, joka on tehty pääosin kierrätyslasista. Lämmöneristyksen lisäksi ISOVER InsulSafe -puhallusvilla toimii erinomaisena äänieristeenä.

Hunton Nativo

Hunton Nativo- puukuitueriste on norjalaisten kuusimetsien puukuituun perustuva rakennuseriste. Puhallettava puuikuitueriste on aikaa säästävä ja kustannustehokas lämmöneriste. Hunton Nativo -puhallusvillan kevyt rakenne tekee siitä helposti asennettavan kaikenlaisiin rakenteisiin niin yläpohjiin, kuin lattia- ja seinäpuhalluksiinkin. 

Rockwool Granulate Pro

ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivilla on valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä kivivillasta. Tämän kivivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä. Puhalluskivivilla soveltuu niin uudis- kuin saneerausrakentamiseen ja lisäeristyksiin

Asennamme puhallusvillaa kattavasti koko Etelä-Suomen alueella

Teemu Koreemäki

040 562 5001

teemu@hapusa.fi

Sami Lilja

044 901 7301

sami@hapusa.fi

Monipuolinen puhallusvilla

Uudisrakentamisen lisäksi puhallusvillaa voidaan käyttää korjausrakentamiseen sekä lisäeristeenä. Villaa voidaan käyttää lisäeristeenä myös niin, ettei vanhaa villaa tarvitse ensin poistaa

Huonokuntoinen, vanha eriste on kuitenkin hyvä poistaa ennen uuden villan puhaltamista, jotta voidaan saavuttaa paras mahdollinen lopputulos. Kauttamme saat tarvittaessa myös suurtehoimuroinnit mm. vanhojen villojen poistamiseen.

Puhallusvillan asentaminen

Asennamme puhallusvillat kaikenlaisten rakennusten yläpohjiin, niin vaakasuoriin kuin ontelomallisiin, laadusta tinkimättä. Jotta haluttu lopputulos voitaisiin saavuttaa, tulee puhallusvilla asentaa niin, että se täyttää kokonaan sille varatun alueen.

Sopimuksen mukaan tarkistamme puhallusvillan asentamisen yhteydessä myös räystäiden tuulenohjaukset. Toimivat ja asianmukaisesti asennetut tuulenohjaimet estävät lämmöneristysvillojen liikkumisen. Tarvittaessa asennamme kohteeseen tuulenohjaimet ennen puhallusvillojen asentamista.

Kunnolliset kulkusillat helpottavat puhallusvillan asennustöitä ja ovat välttämättömät myöhempää yläpohjassa liikkumista varten. Tarvittaessa voimme asentaa kohteeseen myös kulkusillat ennen villojen asentamista.

Laske energiasäästösi laskurilla ja pyydä tarjous

Rahoituksella kohteesi kuntoon

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy ja OP tarjoavat rahoituksen kohteesi perusparannukseen joustavalla takaisinmaksuajalla.