Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy – Enemmän kuin rakennusliike

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy on vuonna 2017 perustettu monipuolinen rakennus- ja saneerausliike. Yrityksemme erottuu joukosta olemalla enemmän kuin perinteinen rakennusliike – olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua aina rakennusprojektin suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen asti.

Laaja palveluvalikoima

Vuodesta 2017 toimintamme on laajentunut järjestelmällisesti, mahdollistaen kykymme tarjota asiakkaillemme kattavia ratkaisuja suoraan yhdeltä toimijalta, ilman tarvetta alihankinnalle. Tämä laaja palveluvalikoima sisältää kaikki rakennusalan työt, LVI-työt, puhallusvillan asennukset, suurtehoimuroinnin sekä kaivuu- ja pihatyöt

Vaikka olemme pieni yritys, palveluvalikoimamme kuvastaa kykyämme tarjota asiakkaillemme täydellisiä ratkaisuja kaikkiin rakennus- ja saneeraustarpeisiin.

Suurtehoimurointi

Ammattitaitoiset tekijät

Yrityksen menestys perustuu ammattitaitoisiin ja sitoutuneisiin työntekijöihimme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään henkilöstömme osaamista, mikä mahdollistaa meille pysymisen ajan hermolla ja vastaamisen alan muuttuviin tarpeisiin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja myös innovatiivisia ratkaisuja rakennusprojekteissaan.

Tyytyväisyyttä rakentamassa

Me uskomme siihen, että asiakastyytyväisyys syntyy laadukkaasta työstä ja avoimesta viestinnästä. Jokainen projekti on meille mahdollisuus osoittaa ammattitaitomme ja intohimomme rakennusalaa kohtaan. Olemme enemmän kuin rakennusliike – olemme kumppani, joka tukee asiakkaitaan kaikissa heidän rakennus- ja saneeraustarpeissaan.

Ota yhteyttä

Hämeen Puhallus & Saneeraus Oy

Soimasuontie 9, 12400 Tervakoski

Y-tunnus: 2825236-5

Rakennus- ja LVI-työt, puhallusvillojen asennukset, yläpohjasaneeraukset, myynti & toimitus

Teemu Koreemäki

040 562 5001

teemu@hapusa.fi

Puhallusvillojen asennukset, yläpohjasaneeraukset, myynti

Sami Lilja

044 901 7301

sami@hapusa.fi

Laita viestiä tai jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *